Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Бібліотека впроваджує новітні інформаційні технології

Дата: 16.06.2021 15:01
Кількість переглядів: 592

«Бібліотека – це скарбниця мудрості, джерело нових знань, територія відкритого спілкування і новітніх технологій. Такою прагне бути книгозбірня Пулинської селищної ради. Ми маємо необхідні документи й матеріали для задоволення Ваших інформаційних потреб», - говорить завідувачка бібліотеки Людмила Пашківська.

Інновації. Сьогодні бібліотека упевнено крокує у майбутнє. Поступово впроваджуються новітні інформаційні технології, використовуємо цінні інтернет-ресурси, вдосконалюємо обслуговування користувачів, робимо його  якіснішим та ефективним.

Краєзнавство. Вивчення та дослідження історії краю - одне із важливих завдань бібліотеки. Фонд краєзнавчих видань, архів районної преси, краєзнавчі тематичні теки - цінний інформаційний ресурс, який книгозбірня пропонує дослідникам історії Пулинщини.

Просвітництво. Бібліотека – один з освітніх осередків громади. Учні шкіл, гімназії, ліцею, студенти - наші активні користувачі. У нас є необхідні матеріали, щоб досягти успіхів у навчанні: посібники, довідкові видання, програмова художня література, інтернет-ресурси.

Дозвілля. Бібліотека Пулинської селищної ради – це не тільки засіб пошуку необхідної інформації, але й місце дозвілля та відпочинку. Книжкові виставки, літературні свята, конкурси, вікторини, зустрічі з цікавими людьми, клуби за інтересами. Усе це пропонує наша бібліотека своїм відвідувачам. З нами Ви проведете свій вільний час цікаво, знайдете нових друзів та однодумців.

Ласкаво запрошуємо до бібліотеки Пулинської селищної ради.

Наша адреса: смт  Пулини, вул. Шевченка, 116


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь