Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Серед переможців конкурсу – Валерія Рижук – випускниця школи мистецтв селищної ради

Дата: 14.06.2021 12:13
Кількість переглядів: 1023

Ось як усе починалося: у квітні-травні поточного року в м. Житомир проходив XIV конкурс дитячого малюнку «Кожному мила своя сторона 2021». Ініціаторами та організаторами конкурсу дитячого малюнку – Департамент культури, молоді та спорту облдержадміністрації, обласна молодіжна творча спілка художників та мистецтвознавців, Юрій Камишний – народний художник України.

До участі в конкурсі запрошувались старшокласники загальноосвітніх та художніх шкіл. Від Пулинської школи мистецтв свої творчі надбання представила випускниця художнього відділу Валерія Рижук. 

В зв'язку з карантинними обмеженнями конкурс проводився онлайн у II тури, І – був відбірковий. Учасники конкурсу подавали на розгляд журі два твори, виконані у живописній або графічній техніці. За результатами розгляду робіт, журі відбирає по 15 учасників з кожної вікової категорії, котрі стають лауреатами конкурсу та запрошуються для участі у II турі. Валерія увійшла в число фіналістів конкурсу та отримала запрошення до участі в II турі конкурсу.

6 травня пройшла онлайн реєстрація учасників та презентація програми II туру конкурсу для учасників та їх викладачів, зустріч з народним художником України Юрієм Камишним на тему «Чи може мистецтво стати професією?».

Після чого 12 травня  всі фіналісти онлайн виконували практичну роботу на задану тему. По завершенню практичної роботи творчі авторські роботи направлені до оргкомітету конкурсу.

І ось 3 червня пройшла остання відео зустріч учасників конкурсу, під час якої презентовано Житомирський коледж культури й мистецтв імені Івана Огієнка та оголошені лауреати та переможці конкурсу. Валерія Рижук серед переможців конкурсу – 3 місце. Вітаємо Валерію з заслуженою перемогою. До конкурсу В. Рижук готував Леонід Фесенко.

Вручення нагород відбудеться 24 червня в місті Житомир в Житомирському державному університеті імені Івана Франка.

Фото без опису

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь