Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Щодо застосування пестицидів для захисту зелених насаджень

Дата: 07.06.2021 08:57
Кількість переглядів: 522

Пулинська селищна рада нагадує, що застосування пестицидів для захисту зелених насаджень в межах населеного пункту дозволяється тільки з 22:00 до 07:00 ранку, а за межами населеного пункту всі роботи з пестицидами слід проводити в ран кові (до 10) і вечірні (18-22) години при мінімальних висхідних повітряних потоках. Роботи необхідно проводити в безвітряну погоду. При швидкості вітру більше 4 м/с обприскування не допускається.

Перед проведенням обробок об'єктів, розташованих в межі або поблизу населених пунктів, необхідно оповістити людей про майбутні роботи і строки, протягом яких забороняється перебування людей в обробленій зоні. За два дні до початку захисних хімічних заходів просимо повідомляти селищну раду, пасічників та інших зацікавлених осіб. У період проведення робіт у радіусі 200 м від меж ділянок, що обробляються, повинні бути встановлені попереджувальні написи. Місцеве населення повинно бути проінформоване про час і місце запланованих обробок.

Звертаємося з проханням, при застосуванні пестицидів для захисту зелених насаджень строго дотримуватися Державних санітарних правил ДСП 8.8.1.2.001-98 затверджених наказом Міністерства охорони здоров’я України 03.08.1998 року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь