Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Свято останнього дзвоника в Пулинській ЗОШ

Дата: 29.05.2021 12:48
Кількість переглядів: 2536

29 травня відбулося свято останнього дзвоника в опорному закладі загальної середньої освіти Пулинській загальноосвітній школі І-ІІІ ст. Для випускників – це рубіж між дитинством і дорослим життям, а для решти школярів – початок веселих літніх канікул. На Святі побував селищний голова Олександр Гаврилюк.

Перед початком урочистостей одинадцятикласники поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку та Монумента слави.

На обличчях випускників радість і водночас сум, адже попереду так багато нового і незвіданого. Але поряд вчителі, які допомагали усі ці роки долати труднощі, вивчати найскладніші предмети, та найрідніші люди – батьки, котрі завжди допоможуть і зрозуміють.

За традицією на шкільне подвір’я випускники входили зі своїми батьками.

З вітальним словом до присутніх звернулася директор ЗОШ Зоя Лисюк. Вона привітала зі святом останнього дзвоника й успішним завершенням навчального року. Випускникам побажала здобути омріяні професії, реалізувати усі життєві плани та задуми.

Учасників свята привітав селищний голова Олександр Гаврилюк. Подякував вчителям та батькам, що в непростих умовах дистанційного навчання допомагали і робили все, аби учні здобували гарні знання. Підтвердженням цього є досягнення наших школярів, які видно по результатах різних обласних конкурсів, де здобуто багато призових місць. На хорошому рівні й освіта громади. Нещодавно від Асоціації міст України отримали сертифікат на суму один мільйон гривень для розвитку галузі освіти Пулинської громади. «Я думаю, якщо  працюватимемо разом, то все у нас буде гаразд», - сказав на завершення Олександр Станіславович. Найактивнішим учням вручив подарунки.

Не обійшлося без музичних подарунків випускників, запуску кульок в небо та традиційного вальсу з батьками.

До своїх класів учні пройшли через коридор вишиваних рушників. На щастя батьки посипали  випускників зерном пшениці.

Хай щастить вам, випускники!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь