Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У ході профілактичного рейду

Дата: 28.05.2021 15:33
Кількість переглядів: 519

27 травня працівниками служби у справах дітей Пулинської селищної ради спільно з представниками Пулинського громадського центру проведено профілактичний захід (рейд) за маршрутом: с.Корчівка, Липівка, Будище, смт Пулини.

У ході рейду обстежено соціально-побутові та санітарно-гігієнічні умови проживання сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Під час відвідування  з батьками проведено роз’яснювальні бесіди щодо забезпечення належних умов для проживання, виховання та розвитку дітей, недопущення вживання алкогольних напоїв, недопущення бездоглядності дітей, порушення їх безпеки життєдіяльності, створення гармонійних відносин в сім’ї. Батькам наголошено про відповідальність, яку вони несуть за життя і здоров`я своїх дітей.

У ході відвідування сімей менеджер соціальної сфери благодійної організації Міжнародного благодійного фонду «Місії самарян в Україні» Яна Вознюк ознайомила батьків і дітей з напрямками роботи Пулинського громадського центру та запрошувала діток до літнього табору.

Сім’ям надано гуманітарну допомогу у вигляді харчових продуктів і засобів гігієни, за сприяння Пулинського громадського центру в рамках проєкту «Твій вибір». Його метою є покращення якості умов життя дітей, які проживають в сім’ях, що перебувають у складних життєвих обставинах, шляхом навчання соціальних та життєвих навичок, надання медичних консультацій та матеріальної допомоги

Служба у справах дітей Пулинської селищної ради тримає на постійному контролі стан проживання та утримання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.  

Якщо вам відома будь-яка інформація, що діти залишені без догляду або батьки не виконують батьківських обов’язків, повідомляйте службу у справах дітей Пулинської селищної ради, яка знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 13, смт Пулини. Телефонуйте за номером 3-21-83.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь