Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Прощавай, дитсадочку!

Дата: 28.05.2021 15:05
Кількість переглядів: 1737

Випуск у дитячому садочку – особливий день для кожного вихованця, адже закінчився безтурботний період раннього дитинства. 28 травня гарно й урочисто пройшло прощання з закладом дошкільної освіти «Сонечко» в смт Пулини.

Зусиллями педагогічного колективу та батьків організоване цікаве свято, яке залишить у пам’яті дошкільнят гарні спогади про час перебування в дитсадочку.

Свято розпочалося в актовій залі, а закінчилось на подвір’ї ЗДО, де на дітей чекали батьки, бабусі та дідусі – усі охочі, що прийшли подивитися на нинішніх випускників, які через кілька місяців стануть першокласниками.

Дітки парами заходили до святково прикрашеної зали, були гарно вбрані та щасливі. Дівчатка – в бальних сукнях, а хлопчики – у краватках.

Під час свята маленькі випускники показали усі свої таланти у виконанні пісень, віршів, танців. Цього дня ними пишалися всі: і колектив закладу дошкільної освіти, і батьки, й гості.

З вітальним словом звернулася директор ЗДО №2 Віра Галушка, яка побажала, щоб перші кроки майбутніх школяриків були легкими й щасливими.

Багато хороших слів було сказано в цей день як на адресу випускників та їх батьків, так і на адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям маємо хороших, розумних, активних дітей.

Усім 32 маленьким випускникам вручено подарунки від селищної ради, відділу освіти та дошкільного закладу.

А на подвір’ї своїх дочечок та синочків чекали батьки. За українським звичаєм дітки пройшли через арку вишиваних рушників. В повітря запустили різноколірні кульки.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь