Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Зустріч керівництва області та району з випускниками

Дата: 26.05.2021 16:40
Кількість переглядів: 1125

Сьогодні, 26 травня, у приміщенні Житомирської районної державної адміністрації відбулася традиційна зустріч керівництва обласної державної адміністрації з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, які є випускниками загальноосвітніх навчальних закладів.

- У зв’язку з карантинними обмеженнями, захід проводився у форматі телемосту в чотирьох залах райдержадміністрацій області та у приміщенні облдержадміністрації, - зазначає начальник служби у справах дітей Пулинської селищної ради Марина Остапчук. - З Пулинської територіальної громади відвідали захід 6 дітей. Випускників вітали голова облдержадміністрації Віталій Бунечко та голова обласної ради Володимир Федоренко із закінченням навчання та початком нового надзвичайно важливого етапу життя.

Щирі слова вітань діти отримали від голови Житомирської РДА Юрія Денисовця та голови районної ради Олександра Блощинського. Вони побажали, щоб перші кроки в самостійному дорослому житті були легкими, а весь подальший шлях гладким, щасливим і яскравим. Для випускників було підготовлено невеличкий концерт, квіти, матеріальна допомога та солодкі подарунки.

        


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь