Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Здобутки громади

Дата: 26.05.2021 11:28
Кількість переглядів: 425

Сертифікат на суму 1 мільйон гривень для обладнання сучасними електронними ресурсами 8 кабінетів початкової освіти НУШ та 4 кабінетів математики отримала Пулинська територіальна громада у рамках проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності». Такі сертифікати отримали лише 8 громад Житомирської області.

Про це  25 травня повідомила пресслужба Асоціації міст України.

«Важливим інструментом розвитку громад є залучення позабюджетних коштів. З лютого 2021 року Асоціація міст України спільно з ГО «Центр освітніх реформ «Наші Діти» розпочала реалізацію Всеукраїнського проєкту з подолання цифрової освітньої нерівності «Інноваційний прорив», - повідомила виконавча директорка Житомирського РВ АМУ Тетяна Кухарська. Участь у проєкті взяла Пулинська селищна рада.

Селищним головою Олександром Гаврилюком та Асоціацією міст України, членом якої є наша громада з 2018 року, було підписано Меморандум про співпрацю в галузі освіти. Відділом освіти Пулинської селищної ради  була подана конкурсна заявка про участь у даному проєкті та пройшла відбір.  Розпочалася активна робота по реалізації першого етапу. Заклади освіти творчо та наполегливо долучилися до реалізації проєкту. Адже метою проєкту є подолання цифрової освітньої нерівності, сприяння підвищенню рівня надання освітніх послуг у громадах.

Цифрова трансформація освіти дозволить впровадити навчальні та інформаційні програми та курси, освітні проєкти, спрямовані на підвищення рівня цифровізації в громаді.

Перші результати увінчалися успіхом. Наша робота продовжується. Проєкт триває!


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь