Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Зустріч з пасічниками громади

Дата: 19.05.2021 15:54
Кількість переглядів: 417

 18 травня за ініціативи селищного голови Олександра Гаврилюка відбулася зустріч з пасічниками Пулинської громади, які поділилися проблемами галузі бджільництва та висловили свої пропозиції.

Слід зазначити, що нашу територіальну громаду нещодавно було запрошено до участі у конкурсі проєктів серед територіальних громад України «Громада дружня до бізнесу». Таку можливість отримали завдяки активній участі селищного голови Олександра Гаврилюка у навчальній програмі «Кроки для керівників 2021. Онлайн версія від «U-LEAD з Європою».

Тож нині Пулинська громада має можливість взяти участь у цьому конкурсі та позмагатись за шанс отримати фінансову підтримку від Програми «U-LEAD з Європою» в сумі 10 тис. євро на його реалізацію.

Олександр Гаврилюк ознайомив присутніх з умовами написання проєкту «Громада дружня до бізнесу», користі цього проєкту як для громади, так і для галузі бджільництва в цілому.

В ході зустрічі з інформацією виступили секретар ради Людмила Метельська, начальник відділу освіти Наталія Опанащук, головний спеціаліст з інвестиційної діяльності Марина Халімовська.

Своїми думками ділилися і пасічники: Володимир Баладига, Алік Ушурбакієв, голова спілки пасічників Пулинської громади В"ячеслав Кравченко. Лікар Григорій Безпалюх розповів про мед та продукти бджільництва, їх цілющі властивості.

Підіймалося питання отрутохімікатів, що згубно впливають на бджіл в період обробітку полів. Обговорено й інші важливі питання бджільництва.

З пасічниками проведено анкетування, що має зіграти важливу роль в написанні проєкту.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь