Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Участі у конкурсі проєктів “Громада, дружня до бізнесу”

Дата: 16.05.2021 10:32
Кількість переглядів: 569

Програмою “U-LEAD з Європою” Пулинську селищну територіальну громаду було запрошено до участі у конкурсі проєктів серед територіальних громад України “Громада, дружня до бізнесу”. Таку можливість громада отримала завдяки активній участі селищного голови Олександра Гаврилюка у навчальній програмі “Кроки для керівників 2021. Онлайн версія від “U-LEAD з Європою”.

До участі у вищезазначеній програмі було відібрано 150 міських, селищних, сільських голів, які протягом березня – квітня 2021 року, брали участь у семитижневому інтенсиві з вебінарів та практикумів, впровадження якого  розпочалося 1 березня 2021 року та проходило виключно онлайн.

Відповідно до вимог положення про конкурс, ініціаторами проєкту можуть бути сільські, селищні та міські ради громад, керівники яких брали активну участь у  програмі «Кроки для керівників 2021. Онлайн-версія» та отримали запрошення до участі у цьому конкурсі проєктів. 

14 травня 2021 року селищний голова Олександр Гаврилюк та команда спеціалістів, які будуть задіяні у написанні проєкту, взяли участь у інформаційній сесії щодо конкурсу проєктів “Громада, дружня до бізнесу”, що була організована представниками Програми “U-LEAD з Європою”, де мали можливість почути детальну інформацію про конкурс та задати питання спікерам.

Отож, Пулинська громада – одна з 67 громад з 21 області України яка має можливість взяти участь у конкурсі проєктів та позмагатись за шанс отримати фінансову підтримку від Програми “U-LEAD з Європою” у сумі 10 тис. євро. на реалізацію проєкту.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь