Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Унікальна навчальна програма «Кроки для керівників 2021. Онлайн версія» від «U-LEAD з Європою»

Дата: 16.05.2021 10:18
Кількість переглядів: 683

Пулинська селищна територіальна громада в особі селищного голови Гаврилюка Олександра Станіславовича висловлює щиру подяку організаторам унікальної навчальної програми «Кроки для керівників 2021. Онлайн версія» від «U-LEAD з Європою» за можливість взяти участь у такому цікавому та надзвичайно корисному заході.

Участь у вищезазначеній програмі, яка проходила протягом семи тижнів у формі вебінарів та практикумів, дала змогу отримати стратегічну орієнтацію у важливих для місцевого самоврядування темах, а також налагодити співпрацю з колегами з різних куточків України.

Онлайн – семінари, які проходили за 12-ма темами та були згруповані у три кластери (становлення ефективної та спроможної ОТГ; надання високоякісних муніципальних послуг; сприяння сталому місцевому розвитку), були корисними при виконанні практичних та прикладних завдань при розборі кейсів та конкретних ситуацій на інтерактивних воркшопах.

Воркшопи були інтерактивними і вимагали активної взаємодії між учасниками групи. Гаврилюка Олександра Станіславовича було двічі обрано спікером для презентації результатів роботи групи.

Відповідно до умов проведення програми, брати активну участь у роботі під час воркшопів було надважливо, адже саме практична робота допоможе підготувати проєкт та позмагатися за шанс отримати підтримку від «U-LEAD з Європою».

Черговий раз переконуємось у тому, що навчання від «U-LEAD з Європою» – завжди цікаво, креативно та пізнавально. Тому, знання, отримані під час навчальної програми «Кроки для керівників 2021. Онлайн версія» від «U-LEAD з Європою» із задоволенням використовуватимемо у роботі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь