Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Погляд у світ» Валерія Радецького

Дата: 14.05.2021 15:46
Кількість переглядів: 688

У художньому музеї «Пулинські барви» презентовано виставку живописних творів  Заслуженого художника України, лауреата премії імені Івана Огієнка Валерія Радецького під назвою «Погляд у світ».

Присутні одразу поринули у глибинний світ прекрасного. Живописні твори, представлені на виставці, вражають щирістю почуттів: любові, добра, краси. У кожній картині відчувається індивідуальність художника, власне бачення світу. Яскраві і неповторні образи заворожують і надихають.

Відкриття виставки пройшло і урочисто, і тепло. В музеї зібралися справжні поціновувачі мистецтва. Вітальні слова на адресу автора прозвучали від селищного голови Олександра Гаврилюка, голови «Пулинського земляцтва» Леоніда Фесенка та художника-аматора Івана Грибана. Валерій Радецький в свою чергу розповів присутнім про кожну свою роботу, представлену на виставці.

Виставка діятиме до кінця травня. Заходьте, помилуйтеся  і неперевершеним живописом, і талантом! Музей «Пулинські барви» запрошує всіх і кожного відвідати виставку Валерія Радецького та ознайомитись із іншими експозиціями із фонду музею.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь