Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Проведено спільну нараду

Дата: 07.05.2021 09:11
Кількість переглядів: 584

6 травня під головуванням селищного голови Олександра Гаврилюка відбулася спільна нарада за участі керівників відділів селищної ради, директорів закладів загальної середньої й дошкільної освіти, старост старостинських округів Пулинської територіальної громади.

Ключове питання наради – тісна співпраця на місцях педагогічних колективів загальноосвітніх шкіл, закладів дошкільної освіти, працівників культури та старостинських округів.

Про роботу ЦНАПу та надання послуг населенню розповів начальник відділу організації надання адміністративних послуг Олександр Іщенко.

Про спільну роботу з благоустрою територій наголошував начальник відділу містобудування, архітектури, земельних відносин, ЖКГ та інвестиційної діяльності селищної ради Іван Кайданюк. Він також звернув увагу присутніх на упорядкуванні сміттєзвалищ, прибирання кладовищ.

З гуманітарних питань, зокрема, вшанування пам’яті загиблих у II світовій війні інформувала начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк.

З питань освіти виступила начальник відділу освіти Наталія Опанащук.

У ході наради розглянуто й інші життєво важливі питання. Але ключовим залишається питання тісної співпраці між працівниками усіх галузей, допомоги один одному. Адже усі ми робимо одну спільну справу – працюємо на користь громади й нашого краю.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь