Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Божена Бернацька – переможниця двох вокальних конкурсів

Дата: 06.05.2021 11:34
Кількість переглядів: 894

На календарі останній місяць навчального року. Але школа мистецтв Пулинської селищної ради продовжує отримувати подяки та грамоти за те, що її талановиті вихованці беруть участь в конкурсах обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів.

Мета конкурсів – популяризація дитячої вокальної творчості, підвищення рівня виконавської майстерності дітей, виявлення та підтримка юних талантів.

Учениця вокального відділу школи мистецтв Божена Бернацька брала участь у двох вокальних конкурсах. Викладач Божени – Яна Олександрівна Сомплавська підготувала номери зі своєю вихованкою і подали заявки.

Перший конкурс – зональний юних вокалістів «Твій голос в пісні нашій», в якому виконувались музичні твори на слова Лесі Українки. В цьому конкурсі Божена посіла третє місце.

Другий – обласний фестиваль-конкурс дитячої вокальної творчості «Казкові мелодії». В цьому конкурсі діти виконували пісні з популярних сучасних мультфільмів. У «Казкових мелодіях» Божена отримала друге місце.

Призові місця учениця посіла завдяки кропіткій та наполегливій праці свого викладача – Яни Сомплавської. Нещодавно Яна Олександрівна брала участь в Міжнародному конкурсі, який проводився в Болгарії й здобула у своїй номінації почесне перше місце. Це чудовий приклад для своїх учнів.

Директор школи мистецтв Василь Бернацький вітає юну талановиту ученицю та їх викладача. І  зичить подальших перемог.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь