Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконкому селищної ради

Дата: 27.04.2021 15:18
Кількість переглядів: 1194

27 квітня відбулося засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради, яке вів селищний голова Олександр Гаврилюк.

Про хід виконання розпорядження селищного голови від 02.04.2021 р. 339/04-01 «Про весняний благоустрій та санітарне прибирання територій Пулинської громади» на територіях Бабичівського, Зеленополянського, Кошелівського, Ялинівського старостинських округів інформували старости цих округів – Валентина Бовсунівська, Марія Поліщук, Станіслав Климчук, Ігор Перегуда.

Розглянуто й такі питання як: про закріплення територій для догляду та проведення благоустрою населених пунктів селищної ради та прилеглих до них територій; про роботу КУ «Центр надання соціальних послуг Пулинської селищної ради; про внесення змін до фінансових планів КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» та КУ «Лікарня» Пулинської селищної ради; про взяття на квартирний облік дитини, позбавленої батьківського піклування; розгляд заяви багатодітної матері; створення комісії з питань бджільництва, попередження та фіксації масового отруєння бджіл на території Пулинської селищної територіальної громади; про забезпечення безпечної експлуатації дитячих, спортивних та інших об’єктів відпочинку на території селищної ради.

Заслухавши інформацію доповідачів, членами виконкому вирішено:

1.Закріпити території громадських місць у центрі смт Пулини за виконавчими органами селищної ради, підприємствами, установами, організаціями усіх форм власності, підприємцями, власниками та користувачами домоволодінь, що розташовані на території смт Пулини, по наведенню і підтриманню належного санітарного та екологічного стану й естетичного вигляду об’єктів згідно з чинним додатком.

2.Відзначити активну роботу по благоустрою населених пунктів Бабичівського старостинського округу (староста – Валентина Бовсунівська);

2.1.Старостам округів активізувати роботу з населенням, установами організаціями всіх форм власності по наведенню і підтриманню належного санітарного та екологічного стану своїх територій;

2.2. Зобов’язати старост старостинських округів до 7 травня 2021 р. надати до штабу з організації і координації робіт з проведення благоустрою та санітарного прибирання територій громади інформацію про обсяги виконаних робіт, визначених розпорядженням селищного голови.

3.Внесено зміни до Фінансових планів КНП «Лікарня» та КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пулинської селищної ради на 2021 р., затвердженого виконавчим комітетом від 25.02.2021р. №64 «Про затвердження фінансового плану комунальних некомерційних підприємств» у новій редакції.

4. З метою попередження отруєння бджіл засобами захисту рослин під час обробітку аграріями с/г культур, налагодження роботи по інформуванню про агрохімічні роботи на території Пулинської селищної ТГ згідно з Законом України «Про бджільництво», вирішено створити комісію з питань бджільництва, попередження та фіксації масового отруєння бджіл на території селищної ТГ. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Мурзакова.

Крім цього, прийнято й інші відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь