Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Працівники ЦНАПу селищної ради отримали набори маркування та захисту

Дата: 26.04.2021 16:33
Кількість переглядів: 635

Програма ЄС «U-LEAD з Європою», що фінансується Євросоюзом та його країнами-членами: Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією, Естонією та Словенією продовжує допомагати центрам надання адміністративних послуг дотримуватися правил безпеки під час карантину.

Уже 22 ЦНАПи у громадах Житомирської області, в тому числі й Пулинської селищної ради, отримали набори маркування та індивідуального захисту під час пандемії COVID-19.

Загалом, Програма зробила внесок в організацію безпечного простору ЦНАП для працівників та відвідувачів під час карантинних обмежень для майже 500 громад по всій Україні, які є учасниками Програми по напрямку створення та модернізації ЦНАП.  

«Доступ до державних послуг у сучасному, цифровому та прозорому форматі має вирішальне значення для якості життя в громадах. У той же час, приміщення Центрів надання адміністративних послуг повинно бути безпечним для відвідувачів та працівників, і я пишаюся тим, що Програма U-LEAD, що фінансується ЄС, допомогла забезпечити належні стандарти безпеки приміщень ЦНАП під час карантину, спричиненого COVID-19. З цією останньою поставкою майже 500 ЦНАПів отримали належні набори безпеки», – зазначив Ксав’є Камю, керівник відділу програм зовнішньої допомоги «Належне управління та верховенство права».

Кожен набір складається з великого захисного екрану для рецепції, індивідуальних захисних екранів для працівників ЦНАП, а також стікерів з рекомендацією тримати безпечну дистанцію для зон очікування та прийому відвідувачів, стікерів-нагадувань одягати маску при вході до приміщення та ретельно мити руки у вбиральні. Набір було розроблено на основі міжнародного досвіду, рекомендацій Уряду та експертів щодо виходу з карантину для сервісних установ: https://tsnap.ulead.org.ua/exit.

«Ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні створити не лише комфортні, а й безпечні умови для надання послуг та консультацій мешканцям. Робота нашої команди по створенню та модернізації ЦНАП у громадах перебуває на завершальному етапі, тому ця четверта розсилка наборів захисту та маркування є фінальною. Сподіваємося, що ці засоби допоможуть працівникам та відвідувачам центрів  надавати та отримувати послуги безпечніше у часи карантинних обмежень, спричинених пандемією COVID-19», – прокоментувала Сусанна Делланс, директор Програми «U-LEAD з Європою» від Sida (Шведське агентство з питань міжнародної співпраці та розвитку).

Начальник відділу організації надання адміністративних послуг Олександр Іщенко наголосив: «Працівники ЦНАП Пулинської селищної ради вдячні керівництву Програми ЄС «U-LEAD з Європою» за надану допомогу й турботу».

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь