Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

За чисте довкілля

Дата: 23.04.2021 16:07
Кількість переглядів: 886

У рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції “За чисте довкілля”, з метою забезпечення утримання в належному стані територій населених пунктів Пулинської громади, їх санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування та створення умов, сприятливих для життєдіяльності населення, протягом березня-квітня проходять заходи із санітарного очищення та благоустрою територій населених пунктів.

За цей період були здійснені заходи щодо забезпечення чистоти і порядку в населених пунктах, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих і спортивних майданчиків, очищення від сміття лісосмуг, берегів водойм, були висаджені дерева і впорядковані квітники.

Сьогодні,  23 квітня,  працівники Пулинської селищної ради продовжили активну участь у місячнику і вийшли на прибирання доріг та узбіч у напрямках сіл Буряківка, Івановичі, Ясна Поляна, Кошелівка.

Безперечно, хотілося, щоб кожен мешканець нашої громади підтримав такий екологічно – просвітницький захід, доклав хоча б мінімум зусиль, аби зробити чистішими і охайнішими наші села та селище.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь