Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Житомирська область поступово наближається до виходу з «червоної» зони захворюваності на COVID-19», - перша заступниця голови ОДА

Дата: 19.04.2021 12:47
Кількість переглядів: 584

За минулий тиждень (12-18 квітня) у Житомирській області лабораторно підтвердили 2925 інфікувань корона вірусом. За вказаний період було зафіксовано 90 летальних випадків, одужали за цей час 3410 осіб. Загалом же динаміка щодо захворюваності на COVID-19 в області поліпшується, тож можна очікувати, що регіон незабаром вийде з «червоної» зони небезпеки поширення коронавірусу та відповідного рівня карантинних обмежень.

Фото без описуПро це сьогодні, 19 квітня, під час щотижневого онлайн-брифінгу розповіла перша заступниця голови Житомирської облдержадміністрації Наталія Остапченко.

«Хочу повідомити всім, що ми поступово, але виходимо вже з «червоної» карантинної зони. Про це свідчать деякі показники, а саме: завантаженість ліжок у нас значно зменшилася – 55% уже; ми набагато менше, а подекуди вполовину менше, госпіталізуємо тих, які потребують допомоги в лікувальних закладах. За такими ключовими показниками, а також за кількістю інфікованих ми наближаємося до того, що все-таки з карантинної зони «червоного» рівня вийти», – зазначила Наталія Остапченко.

Вона також закликала жителів області неухильно дотримуватися протиепідемічних заходів, що сприятиме виходу регіони з «червоної» зони.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь