Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради

Дата: 13.04.2021 15:51
Кількість переглядів: 506

13 квітня відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пулинської селищної ради.

На засіданні розглянуто питання стосовно відновлення роботи структурного підрозділу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України».  

Обговоривши ситуацію, що склалася, враховуючи, що з 22 березня 2021 р. КНП «Лікарня» селищної ради розпочала стаціонарне лікування хворих на коронавірус, перебування Житомирської області у «червоній» зоні рівня епідемічної небезпеки, є потреба у роботі працівників Новоград-Волинського міжрайонного відділу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України».

У зв’язку з припиненням роботи цього відділу уже протягом трьох днів не надається інформація про захворюваність мешканців громади на СОVID-19, не вживаються заходи щодо визначення контактних осіб та інші заходи попередження пандемії. 

Членами комісії вирішено: відправити лист-звернення стосовно ситуації, що склалася, голові Житомирської облдержадміністрації Віталію Бунечку, голові обласної ради Володимиру Федоренку та обласній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь