Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Повідомлення про скликання 6 чергової сесії селищної ради

Дата: 02.04.2021 21:17
Кількість переглядів: 285

Повідомлення про скликання 6 чергової сесії селищної ради

Відповідно до розпорядження селищного голови від 01.04.2021 року №38/04-01 скликається 6 чергова сесія селищної ради 8 скликання  15 квітня 2021 року о 10-00 год. в адміністративному приміщенні за адресою: вул. Шевченка, 104, смт. Пулини

На розгляд сесії виносяться  такі питання:

Про затвердження селищної цільової Програми ресоціалізації засуджених осіб на 2021 – 2023 роки в Пулинській селищній раді.

Про затвердження Програми профілактики злочинності у Пулинській селищній раді на 2021-2023 роки.

Про затвердження Програми зайнятості населення Пулинської селищної ради на 2021 рік.

Про  затвердження  Програми соціального захисту громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на 2021-2025 роки.

Про затвердження Програми оздоровлення території Пулинської селищної ради від сказу на 2021-2023 роки.

Про затвердження Програми контролю  за утриманням домашніх тварин та  регулювання чисельності безпритульних тварин  гуманними  методами  на  території Пулинської селищної ради на 2021- 2025 рр.

Про затвердження Програми розвитку Пулинської ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області щодо облаштування сервісного центру обслуговування платників на 2021рік.

Про   створення   комісії  з  визначення та відшкодування   збитків  заподіяних власникам    землі  та  землекористувачам, затвердження   Положення про комісію з  визначення та відшкодування збитків, заподіяних власникам землі та землекористувачам в  Пулинській  селищній територіальній громаді.

Про внесення змін до рішення двадцять четвертої сесії 7 скликання селищної ради від 13.02.2020 № 1472 «Про створення служби у справах дітей Пулинської селищної ради».

Про затвердження Статуту Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико – санітарної допомоги» Пулинської селищної ради   в новій редакції.

Про затвердження розпоряджень селищного голови.

Про надання дозволу на укладення договору оренди нерухомого майна, що перебуває у комунальній власності Пулинської селищної ради.

Про надання дозволу на продовження договору оренди нерухомого майна, що перебуває у комунальній власності Пулинської селищної ради.

Про продовження договору оренди без проведення аукціону.

Про надання в оренду нежитлового приміщення, що перебуває у комунальній власності Пулинської селищної ради.

Про зміну балансоутримувача.

Про внесення змін до рішення сесії селищної ради від 17.12.2020 року №36 «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються у Центрі надання адміністративних послуг Пулинської селищної ради».

Про внесення змін в рішення сесії селищної ради від 01.12.2020 року №27 «Про утворення виконавчого комітету та затвердження його складу».

Про затвердження старости Івановицького старостинського округу.

Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету Пулинської селищної об’єднаної територіальної громади за 2020 рік.

Про затвердження звіту про виконання сільського бюджету Мартинівської сільської об’єднаної територіальної громади за 2020 рік.

Про звіт селищного голови про виконання Плану (Програми) економічного і соціального розвитку  Пулинської селищної ради  за 2020 рік.

Про затвердження Плану (Програми) економічного  і соціального  розвитку Пулинської територіальної громади на  2021 рік.

Про внесення змін до селищного бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2021 рік. 

Земельні питання.

Різне.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь