Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відвідування сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 24.03.2021 16:18
Кількість переглядів: 796

Фото без описуНа жаль, не кожному малюку у нашій державі щастить народитися у благополучній сім’ї, де йому надаються всі умови для повноцінного проживання та виховання, тому службою у справах дітей Пулинської селищної ради проводиться активна робота з сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Саме охорона дитинства є одним із стратегічних загальнонаціональних пріоритетів державної політики України. Всебічний розвиток дітей тісно пов’язаний з умовами, в яких вони зростають.

Так, 23 березня працівниками служби у справах дітей Пулинської селищної ради спільно з  фахівцем із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг Пулинської селищної ради» проведено профілактичний захід (виїзд) за маршрутом: с. Корчівка - с. Липівка - с. Будище - с. Бабичівка - с. Видумка - с. Неборівка. Відвідано 7 сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах та сім’ю потенційного кандидата в опікуни/піклувальники.

У ході рейду обстежено санітарно-гігієнічні та  соціально-побутові  умови проживання сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, про що складені акти перевірки житлово-побутових умов.

Під час відвідування з батьками проведено профілактичні бесіди та роз’яснювальну роботу з метою посилення відповідальності за виховання дітей. Проведені  бесіди щодо забезпечення належних умов для проживання, виховання та розвитку дітей, недопущення вживання алкогольних напоїв, заборони залишати дітей без нагляду, вчинення насильства над дітьми та порушень їх прав. В ході відвідування батькам наголошено на терміновій необхідності перезаключення договорів із сімейними лікарями.

Служба у справах дітей Пулинської селищної ради тримає на постійному контролі стан проживання та утримання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. 

Якщо вам відома інформація, що діти залишені без догляду або батьки не виконують батьківських обов’язків повідомляйте службу у справах дітей Пулинської селищної ради, яка знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 13, смт Пулини. Телефонуйте за номером  32183.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь