Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Ліквідували стихійне сміттєзвалище

Дата: 19.03.2021 10:34
Кількість переглядів: 752

18 березня у смт Пулини (вул. Шевченка) за сприяння селищної ради ліквідовано стихійне сміттєзвалище, яке нещодавно там з’явилося.

Напередодні працівники відділу містобудування, архітектури ЖКГ, земельних відносин та інвестиційної діяльності провели об’їзд території селища, де виявили стихійне сміттєзвалище і кілька куп гілля.

«Ми провели роботу з вивезення гілля та ліквідації сміттєзвалище. Пакети зі сміттям, пляшки та всякого непотребу, що накопичувалося, було вивезено два причепи», - зазначає головний спеціаліст з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та цивільного захисту Василь Костриця.

Незважаючи на усі попередження щодо небезпеки утворень стихійних сміттєзвалищ, вони продовжують з’являтися. Пакети з побутовими відходами можна побачити і біля урн в людних місцях. Слід зазначити, що жителі самі створюють такі сміттєзвалища. Тому, щоб зменшити їх кількість, кожен мешканець селища повинен починати з себе – не кидати сміття на вулиці, по узбіччях доріг. Тільки тоді, коли усі будуть дотримуватися правил благоустрою, на території нашої громади буде чисто.

На жаль, не всі наші мешканці уклали договори з КБП «Пулинський водоканал» селищної ради про вивезення побутових відходів. От і відносять сміття подальше від свого дому, оглядаючись на всі сторони.

Вартість вивезення сміття становить 15 грн (з одного жителя/в місяць). Прохання: хто іще не уклав договори – укладайте. Лише тоді наше селище та довкілля будуть чистими.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь