Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про роботу Центру надання адміністративних послуг

Дата: 18.03.2021 15:36
Кількість переглядів: 766

Уже більше місяця, як у смт Пулини розпочав свою роботу Центр надання адміністративних послуг.

Приміщення ЦНАПу просторе й світле, створене згідно з вимогами Програми «U-LEAD з Європою». Тут зручні меблі для працівників і відвідувачів, є спеціальний куточок для дітей. Обладнано зону обслуговування, де кожен бажаючий може відшукати потрібну собі інформацію, роздрукувати заяву тощо.

Працівники ЦНАП консультують громадян та надають послуги з питань Держгеокадастру, реєстрації місця проживання, реєстрації новонароджених, реєстрації нерухомості й багато інші. Великий спектр послуг – управління праці й соціального захисту населення. Серед яких субсидії, допомога малозабезпеченим, одиноким матерям, пакунки малюкам, прийом документів багатодітних сімей та видача їм посвідчень, допомога по догляду за інвалідами і т.д.

Начальник відділу організації надання адміністративних послуг Олександр Іщенко зазначає, що кожен з адміністраторів має свій напрямок та специфіку роботи. Крім цього, на території Пулинської громади є 3 віддалені місця реєстрації, де встановлені реєстри. А саме: в Кошелівському, Пулино-Гутському та Ялинівському старостатах. Нині активно працюють в Кошелівці, адже там є доступ до Інтернету. Решта сільських старост поки що самостійно надають пакет документів своїх односельців у ЦНАП.

Команда Центру надання адміністративних послуг працює злагоджено, забезпечуючи доступність та якість адмінпослуг не тільки населенню Пулинської громади, але й інших населених пунктів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь