Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У ЗДО «Струмочок» с.Івановичі

Дата: 17.03.2021 15:41
Кількість переглядів: 631

Діти – наше майбутнє, наші сподівання. Тож в Пулинській громаді закладам освіти приділяється велика увага. 16 березня селищний голова Олександр Гаврилюк побував у Івановицькому старостинському окрузі.

Разом з секретарем ради Людмилою Метельською та начальником відділу освіти Наталією Опанащук побували в місцевій ЗОШ І-ІІІ ступенів та закладі дошкільної освіти «Струмочок», де зустрілися з працівниками, обговорили питання матеріальної бази.

У приміщенні дитсадочка тепло і затишно, малята відчувають себе комфортно.

Працівники закладу дошкільної освіти звернули увагу на деякі незручності – це відсутність Інтернету в приміщенні (проводяться онлайн-семінари); бажав би кращого під’їзд (мокро у зв’язку з таненням снігу). Але персонал надіється, що наряду з тим, скільки зроблено хороших справ, і ці питання поступово вирішаться.

Вихователь ЗДО Людмила Кляченко наголосила: "Ми вдячні селищному голові Олександру Гаврилюку та начальнику відділу освіти Наталії Опанащук за допомогу та підтримку. З якими питаннями не звертаємося, керівництво нам завжди іде на зустріч, допомагає. Приємно й те, що при першій можливості Олександр Станіславович відвідує наш заклад».

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь