Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Профілактичний рейд

Дата: 12.03.2021 10:29
Кількість переглядів: 832

11 березня працівниками служби у справах дітей Пулинської селищної ради спільно з представниками Пулинського громадського центру Артемом Берчуком та Яною Вознюк проведено профілактичний захід (виїзд) за маршрутом: с. Нарцизівка – Ясенівка – Пулино-Гута – Очеретянка – Ясна Поляна – Веселе – смт. Пулини.

У ході рейду обстежено соціально-побутові та санітарно-гігієнічні умови проживання  сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Під час відвідування з батьками проведено роз’яснювальні бесіди щодо забезпечення належних умов для проживання, виховання та розвитку дітей, недопущення вживання алкогольних напоїв, недопущення бездоглядності дітей, порушення їх безпеки життєдіяльності, створення гармонійних відносин в сім’ї.

У ході відвідування сімей, Яна Вознюк ознайомила батьків і дітей з напрямками роботи Пулинського громадського центру та закликала дітей відвідувати їх заходи.

Сім’ям надано гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування і засобів гігієни, за сприяння Пулинського громадського центру та дитячих речей і одягу, за ініційованої учнями ОЗЗСО Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст., проведеної загальношкільної благодійної акції «Тепло душі тобі я подарую».

Служба у справах дітей Пулинської селищної ради тримає на постійному контролі стан проживання та утримання дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Якщо вам відома інформація, що діти залишені без догляду або батьки не виконують батьківських обов’язків повідомляйте службу у справах дітей Пулинської селищної ради, яка знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 13, смт Пулини. Телефонуйте за номером: 3-21-83.

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь