Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради

Дата: 11.03.2021 10:40
Кількість переглядів: 698

10 березня відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради, яке вів селищний голова Олександр Гаврилюк.

У ході засідання розглянуто наступні питання:

- про затвердження заходів щодо підготовки населених пунктів та об’єктів громади до функціонування під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду;

- про стан забезпечення населення якісною та безпечною для здоров’я питною водою;

-  про стан захворюваності населення на COVID-19 та ГРВІ;

- розгляд заяв приватних підприємців.

ПП прийшли з проханням надання дозволу торгувати промисловими товарами у звичному режимі, про що йшлося у їхніх виступах.

Начальник Пулинського РС ДСНС говорив про стан пожежної безпеки на території селищної ради. З його слів, станом на 10.03.21 р. у населених пунктах громади виникло 11 пожеж, загинуло 2 особи. А також наголосив на основних ризиках, що виникають у весняно-літній пожежонебезпечний період.

Начальник Пулинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби Олександр Лігута інформував, що у 2020 р. було досліджено 8 проб питної води централізованого водопостачання за мікробіологічними показниками, де виявлено 1 відхилення, яке становить 12,5%.

Такі ж дослідження було проведено води децентралізованого постачання: із 9 досліджень виявлено 3 відхилення, що становить 33,3% (заклади освіти). Відхилення виявлені за перевищенням вмісту заліза, марганцю, показників, колірності та мутності.

Щодо захворювання на COVID-19  Олександр Лігута наголосив, що за період з 2 по 6 березня захворіло 5 працівників освіти та 4 дитини.

Начальник відділу освіти Наталія Опанащук повідомила про зростання захворюваності серед учнів 1-4 класів (до 30%) на ГРВІ і запропонувала перевести школярів на дистанційну форму навчання.

Заслухавши інформацію доповідачів вирішили:

- інформацію взяти до відома;

-  запровадити з 11 по 22 березня дистанційну форму навчання для учнів 1-4 класів;

- рекомендувати приватним підприємцям проводити продаж товарів промислової групи шляхом замовлень за телефоном або через мережу Інтернет.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь