Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Про підготовку до початку футбольного сезона 2021

Дата: 10.03.2021 16:53
Кількість переглядів: 642

З настанням тепла любителі спорту чекають початку футбольного сезону. Адже футбольні турніри для їх уболівальників є справжнім святом.

10 березня Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк, начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк та головний спеціаліст цього відділу Георгій Андрійчук спілкувався з представниками футбольних клубів Пулинської громади

Олександр Гаврилюк підбив підсумки минулого футбольного року, окреслив плани на поточний рік. Розповів про можливість фінансування футбольних клубів на районному та обласних рівнях. Запевнив учасників зібрання, що і надалі підтримуватиме спорт в громаді, й футбол зокрема. У виступі селищного голови йшлося про можливість фінансування ФК «Пулини» в першій лізі Чемпіонату області з футболу та обіцяна футбольній команді Новозаводського старостату підтримка у фінансуванні їх участі в першій лізі Чемпіонату Житомирського району.

Георгій Андрійчук повідомив, що згідно з вимогами ФІФА, до аматорських команд вводяться нові вимоги. По-перше, футбольна команда повинна бути зареєстрована як громадська організація; футболісти мають право грати на всіх рівнях (район, область і т. д.) тільки за одну команду. Перед проходженням процедури заявки клуб-команда обов’язково повинна завантажити  до бази БД УАФ копії документів на кожного свого футболіста.

З початку 2021 р. під егідою усіх змагань з футболу на території Житомирської області починає діяти система (один клуб – одна команда).

Олена Гузок зазначила, що командам надаватиметься фінансування в рамках прийнятого селищного бюджету на спортивні потреби. Коштів закладених у бюджеті на зазначені потреби недостатньо, тому треба працювати над його наповненням і додатковим фінансуванням. Звернутися до депутатів селищної ради з питання виділення коштів на додаткове фінансування футбольних клубів.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь