Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання селищного голови Олександра Гаврилюка

Дата: 05.03.2021 12:04
Кількість переглядів: 1023

Шановні жінки Пулинської територіальної громади! Від імені селищної ради, виконавчого комітету, від себе особисто щиро вітаю всіх вас із найніжнішим святом весни – Міжнародним жіночим днем!

Фото без описуСимволічно, що 8 Березня присвячене Вам, жінкам. Адже це свято – пробудження природи. І саме жіночим покликанням є дарувати життя, наповнювати його красою, любов’ю та добротою.

Сьогодні Ви, жінки, берете активну участь у всіх сферах життя, зробили неоціненний внесок у соціально-економічний розвиток нашої громади й області. Серед вас є керівники підприємств та організацій, вчителі й лікарі, спортсмени і поліцейські, працівники закладів культури і органів місцевого самоврядування, приватні підприємці... Але у першу чергу світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом домашнього вогнища, сімейного затишку. Ви народжуєте і виховуєте дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості. Щедрість ваших душ зігріває, а сила духу – захоплює.

Шануймо жінок. Даруймо їм привітання, квіти, увагу і не тільки на 8 Березня. Зробімо їх життя комфортнішим, зручнішим, сповненим любові та радості.

Без жінки уявити наш світ неможливо. І він – цей світ, у якому є жінка, прекрасний. Тому за всіх часів найтепліші слова були присвячені саме жінкам.

У це чудове свято з щирого серця бажаю вам щастя і добра.  Нехай весна живе у вашому серці щодня.

 Низький уклін вам, дорогі Жінки!

З найкращими побажаннями селищний голова Олександр Гаврилюк

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь