Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Фотоконкурс «Моя Україна!»

Дата: 19.02.2021 11:35
Кількість переглядів: 491

Як відомо, життя швидкоплинне, і те, що сьогодні нам здається вічним і непорушним, завтра стає фантомом. А фотографія допомагає людям подумки повернутися в минуле. Весільні фотографії навівають спогади про весілля, одруження або вінчання. Фото улюблених людей зберігають у гаманцях, а портрети сім’ї ставлять на робочому столі. Ми фотографуємо все: схід і захід сонця, краплинки роси, радість, успіх, день народження, вітання, промені сонця намагаємось впіймати…

Фотографія настільки ввійшла в наше життя, що стала видом мистецтва. Щороку в лютому проводиться виставка-конкурс «Моя Україна!» Цьогоріч не став виключенням. На конкурс представили 68 фото робіт з 8 закладів освіти Пулинської громади, в 10 номінаціях.

Членам журі було не легко визначити переможців, адже ці роботи будуть представляти Пулинщину в обласній виставці-конкурсі. Тож фотороботи, які зайняли І місця та поїдуть на обласну виставку-конкурс: Опанащук Соломії (Мартинівська ЗОШ) – номінація «Побутове або жанрове фото»; Лівінського Тараса (Мартинівська ЗОШ) – номінація «Репортажне фото»; Рибчинської Даши (Кошелівська ЗОШ) – номінація «Портрет»; Черниш Любові (Івановицька ЗОШ) – номінація «Пейзаж»; Кравченка Олексія (ОЗЗСО Пулинська ЗОШ) – номінація «Натюрморт»; Зелінської Діани (Мартинівська ЗОШ) – номінація «Фото із застосуванням Adobe Photoshop»; Лавренчук Марини (Кошелівська ЗОШ) – номінація «Архітектура»; Корнійчук Аліни (Вацлавпільська гімназія) – номінація «Мікрофотографія та макрофотографія»; Бовсунівської Вікторії (ОЗЗСО Пулинська ЗОШ) – номінація «Флора та фауна».

Щира подяка членам журі за плідну працю: Онищук Світлані Володимирівні – спеціалісту відділу освіти Пулинської селищної ради; Бартніковій Ользі Юріївні – головному редактору газета «Вісті» та Лисюку Петру Дмитровичу – фотографу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Оксана Василенко, директор КЗПО ЦДЮТ Пулинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь