Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Подяка за снігоприбирання

Дата: 17.02.2021 11:34
Кількість переглядів: 1256

З кінця першої декади лютого кілька днів поспіль тривали складні погодні умови: лютувала хуртовина, поривчатий вітер з інтенсивними снігопадами завдавали людям чималого клопоту. Аби не паралізувати рух транспорту, силами громади на очищення доріг в Пулинах та старостинських округах була залучена снігоочисна техніка сільгосппідприємств, що діють на території громади.

Снігоприбирання тривало майже цілодобово. Розчищення снігу на дорогах Пулинської громади забезпечували 12 одиниці снігоприбиральної техніки. А саме: ТОВ «Сільгосптехніка» (ФОП С.Й.Карпінський), СТОВ «Полісся» (О.Ф.Ясененко), СТОВ «Заповіт» (В.О.Власенко), СТОВ «Надія В.П.» (В.І.Каштан), СТОВ «Зоря Полсісся» (В.О.Гудзюк), ФГ «Яснополянське 2013» (П.І.Савчук), ФГ «Деметра» (В.Г.Лось), ФОП (В.О. Гальчук) та (А.П.Швайківський).

Старости в округах робили все можливе, аби на їх території всі дороги були почищені від снігу: разом з трактористами їздили вулицями, щоб ніяку ненароком не оминути. Внаслідок поривчатого вітру дороги швидко переміталися. Тож люди намагалися виходити самостійно зі складної ситуації. За ініціативи старости Пулино-Гутського округу Тетяни Костриці, паралельно був пущений в дію і гужовий метод.

Селищна рада вдячна всім, хто долучився до снігоприбирання. Вдячні й жителям громади, які з розумінням поставились до ситуації, що склалася. Зима непередбачувана. Ваша допомога може знадобитися і найближчим часом.

Лише завдяки спільним зусиллям зможемо протистояти стихії та покращити життя в громаді.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь