Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вшанували пам'ять воїнів-«афганців»

Дата: 15.02.2021 14:59
Кількість переглядів: 817

15 лютого країна вшановує учасників бойових дій на території інших держав. Урочистий захід за участі селищного голови Олександра Гаврилюка відбувся і в Пулинах.

Біля пам’ятника воїнам - «афганцям» зібралися учасники тієї війни на чолі з головою районної спілки ветеранів Афганістану Олександром Сахневичем. Почесну варту несли учні Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. Присутні до пам’ятника поклали живі квіти.

Вшанувати пам'ять воїнів-«афганців» прийшли: секретар ради Людмила Метельська, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Микола Захарчук, представники гуманітарного відділу та відділу освіти селищної ради й інші.

Настоятель Свято-Михайлівського храму Православної церкви України Сергій Янчук провів панахиду за загиблими та померлими ветеранами. У своїй промові він наголосив, що відвага і мужність наших воїнів передається з покоління в покоління. Учасники Афганської війни стали прикладом нинішнім військовим, що захищають нашу державу від російського окупанта, нескореним захисникам Донецького аеропорту, яких в народі називають «кіборгами».

Вічна слава героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь