Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Компанія «Рудь» - найкращий експортер України за версією федерації роботодавців країни

Дата: 11.02.2021 12:50
Кількість переглядів: 344

АТ «Житомирський маслозавод» (компанія «Рудь») стало переможцем щорічного рейтингу Федерації роботодавців України UKRAINIAN EMPLOYERS AWARDS 2020 у номінації «Експорт без кордонів».

Щороку Федерація відзначає нагородами людей, організації та компанії, які реальними справами сприяють розвитку бізнесу та соціальної відповідальності в Україні.

За словами генерального директора ФРУ Руслана Ільїчова, який приїхав до Житомира вручити нагороду керівнику підприємства, в грудні минулого року президія конкурсу одноголосно присудила перемогу компанії «Рудь».

На урочисте зібрання привітати Президента компанії та весь колектив завітало керівництво області. Від усього депутатського корпусу голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко вручив Президенту компанії Петру Рудю Подяку за сумлінну роботу. 

«Такі нагороди відкривають ще більше дверей для міжнародного ринку. Рудь без перебільшення бренд № 1 в Україні й ми пишаємось, що виробляється він на Житомирщині. Але ваша продукція вже давно не тільки український, а й світовий бренд! Пізнаваний та популярний! 30 країн-імпортерів для вас далеко не межа. Житомирське морозиво має куштувати весь світ», - зазначив голова обласної ради.

Володимир Федоренко запропонував проводити у Житомирі щорічний фестиваль морозива на міжнародному рівні.

«Час не тільки експортувати улюблений продукт, а й знайомити поціновувачів нашого морозива з традиціями та культурою регіону, де твориться історія брендового смаколика», - сказав він. 

Варто зазначити, що минулого року компанія Рудь вже очолювала рейтинг аграрних підприємств України як найбільший платник податків. 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь