Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Скажи «Так!» життю після збройного конфлікту: “Дім ветерана” презентує соціальний фотопроєкт

Дата: 25.01.2021 10:07
Кількість переглядів: 346

Громадська спілка «Дім ветерана» Фото без описурозпочала роботу над соціальним фотопроєктом «Скажи «Так!» життю після збройного конфлікту». До проєкту залучено матерів, дітей та батьків військових і екскомбатантів АТО/ООС (у тому числі й загиблих або померлих) із Житомирської, Донецької та Луганської областей, а також сім’ї, які проживають уздовж лінії зіткнення.

Мета експозицій — натхнення для громадянського суспільства в різних областях України, аби розпочати мирні діалоги з вразливими групами населення та забезпечити безконфліктне продуктивне включення всіх груп населення до суспільного, економічного та культурного просторів у громадах.

На даний час експозиція розміщена у 25-у гарнізонному Будинку офіцерів у Житомирі, однак відвідати її можна буде після зняття карантинних обмежень.

Фотоподію організовано в рамках проєкту «Життя після конфлікту: реінтеграції ветеранів/ветеранок АТО/ООС, членів їх родин та членів родин, загиблих на сході України, ВПО та інших вразливих груп в суспільстві, як запорука соціальної згуртованості в громадах та сталого розвитку в регіоні» під егідою ГС «Дім ветерана» (м. Житомир) та технічного адміністрування РЦ «ГУРТ», у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів.

До уваги жителів Житомирщини ГО «Дім ветерана» представляє демонстраційні фото експозиції.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь