Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання селищного голови Олександра Гаврилюка

Дата: 31.12.2020 12:03
Кількість переглядів: 814

Шановні жителі Пулинської громади: Бабичівського, В'юнківського, Зеленополянського, Івановицького, Кошелівського, Мартинівського, Новозаводського, Очеретянського, Пулино-Гутського, Ялинівського старостинських округів!

 Від усього серця вітаю Вас з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

Новий рік і Різдво – традиційно родинні свята. Нехай вони стануть початком нового успішного року, який буде для нас щедрим на добрі справи та здобутки. Нехай сьогодні звучать найкращі побажання, а новорічне диво стане частиною Вашого доброго настрою на увесь рік. Нехай Різдвяна зоря об'єднає усіх нас – і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки. Нехай об'єднаються в Новому році всі добрі починання і звершення заради майбуття нашої громади та України!

Дякую усім, хто своєю працею, талантом та невтомністю творив історію нашої громади протягом року, хто забезпечував її життєдіяльність та безперебійну роботу підприємств, установ та організацій. Сподіваюсь, що наступний рік буде ще успішнішим, радуватиме нас новими здобутками і звершеннями.

Міцного Вам здоров'я, достатку, сімейного благополуччя! Хай Різдвяна зоря запалить у наших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії. Миру і благополуччя в кожен дім!

Фото без опису

З найкращими побажаннями селищний голова Олександр Гаврилюк.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь