Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Щодо повірки приладів обліку

Дата: 28.12.2020 10:37
Кількість переглядів: 418

КБП «Пулинський водоканал» селищної ради повідомляє, що 22.06.2017 року був прийнятий Закон України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» №2119-VІІІ відповідно до якого повірка індивідуальних приладів обліку холодної води з 01.01.2018 року платна. Згідно п.6 ст.1 цього Закону, прилад обліку, що забезпечує індивідуальний облік споживання – є вузлом розподільного обліку послуг водопостачання та водовідведення. Згідно п.2 ст.6 цього Закону обслуговування (опломбування/розпломбування, періодична повірка (у тому числі демонтаж, транспортування та монтаж) вузлів розподільного обліку здійснюється за рахунок власників таких вузлів обліку).

Відповідно до п.1 ст.17 Закону України «Про метрологію та метрологічну діяльність» лічильники обліку води підлягають періодичній повірці, про термін якої зазначено в паспорті на лічильник (для нових приладів) та Свідоцтві про повірку законодавчо регульованого засобу вимірювальної техніки (для лічильників, що проходили повірку). Термін повірки становить 4 роки. У зв’язку з тим, що термін експлуатації лічильника, встановленого у Вашому помешканні закінчився, необхідно в термін до 01.02.2021р. забезпечити його повірку (розпломбування, демонтаж, монтаж, опломбування проводить КБП «Пулинський водоканал»).

У разі невиконання, нарахування за послуги з централізованого водопостачання та водовідведення – з 01.02.2021року будуть проводитись у відповідності Норм витрат води в смт Пулини затверджених згідно з Рішенням Пулинської селищної ради від 15.11.2016 р.

Детальншу інформацію можна отримати за телефоном 3-16-07 або в КБП «Пулинський водоканал».

Фото без опису

Володимир Черниш, начальник КБП «Пулинський водоканал»

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь