Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Друга перемога вихованців художнього відділу школи мистецтв

Дата: 22.12.2020 08:37
Кількість переглядів: 495

Минуло небагато часу з жовтня поточного року, як вихованців художнього відділу Пулинської школи мистецтв вітали з перемогами у Всеукраїнському конкурсі «Я і мистецтво» (в м. Луцьку), як прийшла нова звістка з м.Тернопіль.

В листопаді Творча спілка «Асоціація діячів арт-мистецтв України» з Тернополя запросила творців краси до участі у ІІ Всеукраїнському дистанційному конкурсі мистецтв «Мрій багато не буває». Його учасникам надавалась можливість представити власні творчі роботи у 9 номінаціях: живопис, графіка, декоративно-ужиткове мистецтво, колаж, скульптура, паперопластика, художнє фото, пісочна графіка, комп’ютерна графіка, дизайн одягу. До участі в конкурсі допускались учасники 5 вікових категорій.

Від художнього відділу Пулинської школи мистецтв на конкурс було подано 7 творчих робіт в 2 вікових категоріях та 2 номінаціях. А саме: Грибан Анастасія представила роботу «Калиновий край», виконану в техніці витинанка; Грибан Тетяна – «Берегиня роду»; Косенко Софія продемонструвала живописну роботу «Наодинці з природою»; Рижук Валерія – власну оригінальну техніку творчою роботою «Сусіди»; Туровець Анастасія продемонструвала свою майстерність творити прекрасне з папером в роботі «Пісня»; Яременко Мар’яна розмірковувала про життя на землі в художньому творі «Політ», Яременко Поліна передала красу рідного Полісся в роботі «Лелечий край».

Всі учасники пройшли відбірковий етап конкурсу і вийшли в фіналісти. Оцінювали досягнення наших дітей журі, до складу якого входили професійні художники, митці України, майстри народного мистецтва.

Як підсумок плідної навчальної діяльності учнів в ОЗЗСО Пулинська ЗОШ І-ІІІ ст., школі мистецтв селищної ради та в позаурочний час результати конкурсу виявились такими: всі сім учасників стали переможцями конкурсу. Із них Грибан Анастасія, Косенко Софія, Рижук Валерія, Туровець Анастасія, Яременко Мар’яна, Яременко Поліна зайняли І місця та нагороджені грамотами і медалями. Грибан Тетяна – виборола гран-прі та нагороджена грамотою та кубком.

Організаторами конкурсу відзначено Подякою викладача художнього відділу Пулинської школи мистецтв, заслуженого вчителя України Леоніда Фесенка, який вітає юних митців з перемогою.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь