Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ТОВ «Житомиргаз Збут» повідомляє

Дата: 09.12.2020 11:59
Кількість переглядів: 502

Вже за кілька днів споживачі газу – клієнти ТОВ «Житомиргаз Збут» отримають рахунки за газ з додатковими можливостями. У грудні рахунки клієнтів міститимуть інформацію про вартість природного газу, спожитого у листопаді, та обсяг очікуваного споживання у грудні. Таким чином споживачі матимуть додаткову можливість прорахувати та спланувати свої витрати на природний газ на наступний місяць. 

Варто зазначити, що оплата очікуваного споживання – це вибір клієнта. Кожен самостійно може вирішити – зручно так оплачувати газ чи ні. Це ще одна можливість розпланувати свій сімейний бюджет та витрати.

Також такий платіж дозволяє попередити появу заборгованості за природний газ. Адже сплативши за газ наперед, ви не хвилюватиметеся про це, скажімо, під час відпустки, чи вчасно оплатили рахунки, чи не накопичилися борги. Перед Новим роком така можливість дасть змогу поринути у новорічно-різдвяну казку без переживань про вчасну оплату комунальних послуг.

ТОВ «Житомиргаз Збут» повідомляє, що сума очікуваного споживання у поточному місяці визначається для кожного клієнта індивідуально і залежить від об’єму споживання газу в грудні минулого року з врахуванням динаміки використання ресурсу за останні 12 місяців.

«Якщо внесений платіж виявиться більшим від вартості газу, спожитого по факту, це буде враховано та відображено у рахунку наступного місяця як переплата», - наголошує директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

Сплатити за очікуваний об’єм споживання можна не лише за допомогою платіжки, а й в Особистому кабінеті на сайті 104.ua.

«Житомиргаз Збут» - надійний та зручний!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь