Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Шановні працівники органів місцевого самоврядування та депутати!

Дата: 04.12.2020 16:02
Кількість переглядів: 1356

Щирі вітання всім Вам із нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування!

Напередодні свята особливе захоплення та слова вдячності хочеться сказати на адресу тих, хто присвячує своє життя роботі в органах місцевого самоврядування. За вашу сумлінну працю, компетентність, відповідальність, небайдужість; уміння бути мудрими, толерантними та чуйними і готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу. Ваш професіоналізм із поєднанням щедрості душі забезпечують право кожного жителя нашої громади бути почутим.

Мої вітання депутському корпусу. Упевнений, що тільки разом, спільними зусиллями, в мирі й злагоді, піднімемо потенціал краю на вищий рівень та зробимо все для того, щоб Пулинська громада була територією активного розвитку, розбудови та процвітання.

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Шановні колеги! Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, в родинах панує затишок, не полишає оптимізм, не підводить здоров’я. Нехай додасться усім сил на добрі справи та нові ідеї заради процвітання нашої землі.

 Зі святом!

Фото без описуЗ повагою Олександр Гаврилюк, Пулинський селищний голова

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь