Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Культура села Івановичі – спільний проєкт громади

Дата: 11.11.2020 10:24
Кількість переглядів: 789

Лише об’єднавши зусилля органів місцевого самоврядування, працівників культури, підприємців, інвесторів та й просто небайдужих людей, можна вирішити проблеми закладу культури, підвищивши її рівень розвитку в селі.

Культура, як явище суспільного життя, одне з найцікавіших і найдревніших явищ. Однак постійно необхідно, по-перше, робити все для збереження існуючих традицій і надбань, по-друге, привносити щось нове, свіже, неповторне.

В.о. старости Івановицького округу Вячеслав Пишнюк зазначає, що в селі протягом останнього періоду вдалося спільними зусиллями Пулинської селищної ради, інвесторів (ТОВ «Івановичі хміль», СТОВ «Добра ферма»), підприємців (В.С. Стацюк, Ю.А.Чайківський), працівників Будинку культури і бібліотеки (Т.М.Кравчук, І.В.Бондарчук.), активістів (Якубенко Сергій, Бобрик Віктор, Трач Руслан, Кравчук Михайло, Кравчук Іван, Бондарчук Ростислав, Голомах Тарас та інших) здійснити заходи з благоустрою території Будинку культури, а саме:

- капітальний ремонт туалету;

- поточний ремонт фундаменту та порогу центрального входу;

- ремонт та фарбування металевої огорожі;

- впорядкування бордюрів огорожі, квітників;

- покращення зовнішнього вигляду території та квітників.

У планах громади є створення озелененого, спортивного, відпочинкового, культурного, освітнього, сучасного громадського простору на території закладу культури для здорового, комфортного і повноцінного дозвілля жителів Іванович.

Громадський простір – це нова можливість заняття фізичною культурою, відпочинку, проведення культурних і освітніх масових заходів на свіжому повітрі, що сприяють зміцненню здоров’я наших земляків, підвищенню функціональних можливостей організму, забезпеченню повноцінного дозвілля дітей та дорослих.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь