Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З обласного заочного конкурсу «Читанка»

Дата: 05.11.2020 09:36
Кількість переглядів: 693

Читання художньої літератури дозволяє відволіктися від щоденних проблем та поринути у інший, вигадано-фантастичний світ. Це така собі ідеальна втеча, котра не вимагає від вас особливих зусиль, однак дозволяє забути про те, що дратує, а іноді навіть стає причиною стресу.

Зрозуміло, що жодна книга не здатна замінити справжнього живого спілкування та дружної компанії. А проте, читання дозволяє нам «спілкуватися» з героями книг, сперечатися з ними, підтримувати і осуджувати. Такі «мовчазні співрозмовники» дозволяють нам почувати себе затишно і комфортно на самоті.

Вже вкотре в Житомирі проходить обласний фестиваль-конкурс літературної творчості «Читанка». Учасники читають уривки творів на задану тему у трьох вікових категоріях: молодша, середня та старша. В цьому році ми також взяли участь в фестивалі-конкурсі, який проходив в заочному форматі. Учасники читали твори на екологічну тему. Надіслані відеоматеріали були прослухані та оцінені компетентним журі, де ми маємо знову перемогу.   

Рибчинська Даша – Диплом ІІ ступеня, учениця Кошелівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, старша вікова категорія, читала  уривок  з поеми  "Чорнобильська Мадонна" Івана Драча.

Новаківська Віталія – Диплом ІІІ ступеня, учениця Кошелівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, середня вікова категорія, читала уривок з повісті-казки "Маленький Принц" Антуана де Сент-Екзюпері.

Матеріали можна переглянути на сторінці фейсбука https://www.facebook.com/groups/centrtvorchist

Вітаю дівчат з перемогою, бажаю успіхів у навчанні та міцного здоров’я.

Фото без опису  

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оксана Василенко, директор КЗПО ЦДЮТ Пулинської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь