Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Які питання розглядались на останній сесії цієї каденції селищної ради

Дата: 30.10.2020 15:34
Кількість переглядів: 1072

30 жовтня в приміщенні Центру культури і дозвілля відбулося засідання завершальної сесії цієї каденції Пулинської селищної ради. Його вела секретар ради Олена Гузюк.

На порядку денному були такі питання:

1) про прийняття у комунальну власність Пулинської селищної ради юридичної особи Комунальне некомерційне підприємство «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Пулинської районної ради;

2) про прийняття у комунальну власність Пулинської селищної ради юридичної особи Комунальне некомерційне підприємство «Центральна районна лікарня» Пулинської районної ради;

3) про прийняття у комунальну власність Пулинської селищної ради адміністративної будівлі Пулинської районної ради з інженерними комунікаціями;

4)  про передачу в комунальну власність Пулинської селищної ради основних засобів, меблів, обладнання та інших матеріальних цінностей.

Депутати працювали активно і злагоджено. Розглянувши усі питання порядку денного вирішили:

Прийняти безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ району в комунальну власність Пулинської селищної ради (медичні заклади) юридичні особи Комунальні некомерційні підприємства – «Центр первинної медико-санітарної допомоги», «Центральну районну лікарню» Пулинської районної ради разом з нерухомим майном, автотранспортними засобами, обладнанням, матеріалами, лікарськими засобами та іншими матеріальними цінностями, що перебувають на обліку згаданих юридичних осіб.

Крім цього, передати безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ району в комунальну власність Пулинської селищної ради нежитлову будівлю вцілому з інженерними комунікаціями, яка розташована в смт Пулини, по вул. Шевченка, 104 (чотирьохповерхова нежитлова будівля, адміністративний будинок) разом з котельнею, гаражем та усіма матеріальними цінностями.

Контроль за виконанням цих рішень покласти на постійну комісію з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку.

Олена Гузюк подякувала депутатам за плідну працю. Для історії ОТГ зробили пам’ятне фото.


Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь