Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відсьогодні на Житомирщині діють нові рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19

Дата: 19.10.2020 10:21
Кількість переглядів: 599

15 жовтня на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було затверджено рішення про перегляд рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. «Червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусної інфекції встановлено у:

Житомирській області – у місті Коростень та у Коростенському, Лугинському, Любарському, Черняхівському, Чуднівському районах.

«Помаранчевий» рівень встановлено у:

Житомирській області – у містах Житомир, Бердичів, Малин, Новоград-Волинський та у Андрушівському, Баранівському, Бердичівському, Брусилівському, Ємільчинському, Житомирському, Коростишівському, Малинському, Народицькому, Новоград-Волинському, Овруцькому, Олевському, Попільнянському, Пулинському, Радомишльському, Романівському, Ружинському, Хорошівському районах.

Також на засіданні комісії було розглянуто питання щодо обмежень в регіонах з «червоним» рівнем епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Так, у місті Коростень та у Коростенському, Лугинському, Любарському, Черняхівському, Чуднівському районах з обмеженнями, передбаченими пунктом 15 постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 “Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, крім наступних обмежень:

- регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним, залізничним транспортом, міським електротранспортом, метрополітеном у міському сполученні, крім перевезення:

  • легковими автомобілями, кількість пасажирів, включаючи водія, в яких не більше п'яти осіб без урахування осіб віком до 14 років; 
  • службовими та/або орендованими автомобільними транспортними засобами підприємств, закладів та установ за умови забезпечення водіїв та пасажирів під час таких перевезень засобами індивідуального захисту в межах кількості місць для сидіння і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за два дні органи Національної поліції;

- посадка пасажирів у транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного сполучення.

МОЗ повідомляє:

19 жовтня (станом на 9:00) в Україні 303 638 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, із них 5 673 летальних, 126 489 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 4 766 нових випадків. Загалом проведено 2 815 833 тестування методом ПЛР. За добу одужали 1 112 пацієнтів.

Наразі коронавірусна хвороба виявлена:

Житомирська область — 10 095 випадків.

Дослідження проводилися вірусологічною референс-лабораторією Центру громадського здоров’я України, а також обласними лабораторіями. Станом на ранок 19 жовтня до Центру надійшло 4 564 повідомлення про підозру на коронавірус. Загалом з початку 2020 року зареєстровано 373 276 повідомлень про підозру на COVID-19.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь