Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Підтримайте село Пулинської громади у онлайн-голосуванні V Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2020»

Дата: 05.10.2020 08:49
Кількість переглядів: 978

У серпні 2020 року була подана анкета села Івановичі  – претендента V Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2020». Протягом вересня редакцією AgroPortal.ua відбувся відбір з 212 поданих бізнес - проєктів з усіх областей України 10 кращих сіл. Найбільш активними при подачі заявок були жителі Запорізької, Вінницької, Хмельницької та Чернігівської областей. У зв’язку з великою кількістю якісно сформованих заявок, редакція AgroPortal.ua вирішила збільшити кількість сіл, котрі проходять до етапу онлайн-голосування, до 15. 

Село Івановичі з бізнес - проєктом  «Створення спортивного майданчика у громадському просторі» теж пройшло у півфінал конкурсу.

1 жовтня 2020 року, стартувало онлайн-голосування V Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2020». І саме за його результатами відберуть 5 – ку фіналістів конкурсу, які отримають  право на участь в фіналі конкурсу  та можливість отримати 100 000 грн. на реалізацію свого проєкту. 

Жителі села Івановичі у разі перемоги у конкурсі отримають кошти на закупівлю 7 вуличних  спортивних тренажерів.

Тож маємо прохання підтримати жителів села Івановичі у  онлайн-голосуванні V Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2020».

Відкрийте  сторінку AgroPortal.ua та натисніть наступний знак  у описі села Івановичі за наступним посиланням: http://agroportal.ua/ua/publishing/konkurs/vseukrainskii-konkurs-neveroyatnye-sela-ukrainy-2020-golosuem/

Дякуємо за підтримку громади села Івановичі.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь