Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Шановні працівники та ветерани освітянської ниви!

Дата: 02.10.2020 17:51
Кількість переглядів: 852

Фото без опису

Прийміть щирі вітання з вашим професійним святом – Днем працівників освіти! Святом людей, які  обрали сенсом свого життя педагогічний  фах, і залишаються вірними покликанню вчителя все життя.

Ваша праця – це запорука духовного і морального зростання підростаючого покоління. Ви навчаєте дітей творчо мислити, пізнавати й опановувати світ, формуєте їх духовно і фізично, прищеплюєте їм життєві принципи та неоціненні скарби людських якостей, допомагаєте орієнтуватися у складному і мінливому сучасному світі.  А також ви даруєте дітям своє тепло і любов.

Ви готуєте дітей і молодь до майбутнього. Тому важливо дати їм не лише знання, а й підготувати до сміливого вирішення проблем.

Сьогодні особливі вітання педагогічним працівникам, які перебувають на заслуженому відпочинку. Низький уклін вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість та знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили значення вчителя – провідника вічних цінностей.

Щороку освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів, а також привносять у роботу сучасні новації.

Шановні працівники освіти! Зичимо вам всім міцного здоров’я, творчого натхнення, мудрості і терпіння, впевненості у завтрашньому дні, а також миру і злагоди.

Душа ваша хай буде наповнена невичерпним джерелом любові до дітей. І нехай посмішки дітей - найголовніша нагорода за ваш благородний труд - супроводжують вас на всьому життєвому шляху!

З повагою голова Пулинської об’єднаної територіальної громади Олександр ГАВРИЛЮК,

начальник відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія ОПАНАЩУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь