Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

1 жовтня - міжнародний день людей похилого віку

Дата: 01.10.2020 11:10
Кількість переглядів: 1060

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Звичайно, турбота про людей похилого віку не повинна мати епізодичний характер, адже вона необхідна щодня, щохвилини, щомиті. Коли життя іде на схил, найпростіші радощі стають найдорожчими. Для підтримки та надання соціально-побутових послуг в Пулинській ОТГ створено КУ «Центр надання соціальних послуг» Пулинської селищної ради. На обліку в Центрі – 71 особа. Це – пенсіонери, інваліди та одинокі непразездатні громадяни. Життєво-важливі питання цій категорії населення допомагають вирішувати соціальні робітники Центру.

Літнім людям надається гуманітарна допомога у вигляді одягу, взуття, продуктових наборів тощо. Обслуговування людей похилого віку – один із пріорітетних напрямків у роботі Пулинської селищної ради. Цим напрямком роботи безпосередньо опікується селищний голова Олександр Гаврилюк. Щороку для людей похилого віку за кошти місцевого бюджету та спонсорів формуються продуктові набори. Не став виключенням і цей рік. Продуктові набори отримають найбільш незахищені жителі громади, що відносяться до даної категорії.

Всім людям поважного віку – довгих років життя, міцного здоров»я, мирного неба, всіх земних благ та шани від оточуючих.

З нагоди Дня ветерана бажаємо усім міцного здоров’я, добра, радості, довголіття, миру та злагоди у ваших душах. Нехай родинний теплий вогникзавжди зігріває ваші серця!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь