Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З ДНЕМ УСИНОВЛЕННЯ!

Дата: 29.09.2020 14:23
Кількість переглядів: 499

30 вересня, в День святих Віри, Надії та Любові, а також їхньої матері Софії, відзначається День усиновлення в Україні. Цей день є символом милосердя і добра по відношенню до людей.

Усиновлення – це особливе батьківство, яке включає в себе велике щастя, і разом з тим велику жертовність, це благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування. Ці діти потребують особливої допомоги, розуміння і підтримки. Тому цей день став святом здійснення найзаповітніших дитячих мрій та народженням щасливих українських родин.

У цей день хочеться висловити щиру вдячність людям з великим і чуйним серцем за любов до дітей, щоденну невтомну роботу, терпіння, подякувати сім’ям, що прийняли на виховання дітей.

Наразі на території Пулинської громади функціонує 2 дитячих будинки сімейного типу і 11 прийомних сімей, у яких на вихованні та спільному проживанні перебуває 33 дитини, а також у 29 сім’ях опікунів/піклувальників виховується 54 дитини.

Щиро дякую всім усиновлювачам, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам! Прийміть доземний уклін та найщиріші слова поваги з нагоди свята. Ви відкрили дитині своє серце, розділили з нею свою любов і душевне тепло, почули такі довгоочікувані слова «тато» і «мама». Нехай посаджені Вами зерна добра й любові проростуть в дитячих душах пишним цвітом! Щастя Вам, добра, миру та благополуччя!

Хай повниться дитячим щасливим сміхом ваша домівка, хай ростуть здоровими і успішними діти. Хай щедрість та милосердя Ваших душ заради ваших дітей примножується з кожним днем, а Віра, Надія і Любов ніколи не покидає ваші серця! Зичимо всім здоров’я, добра та благополуччя!

З повагою та вдячністю селищний голова Олександр ГАВРИЛЮК

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь