Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Змагання допризивної молоді

Дата: 20.02.2018 16:22
Кількість переглядів: 665

 

Вдало вистуили старшокласники Пулинської громади

 

16 лютого у Новому Заводі відбулись 30-ті ювілейні змагання допризовної молоді загальноосвітніх шкіл району, присвячені пам’яті воїна-інтернаціоналіста Миколи Журавського. Серед 11 команд честь Пулинської селищної ради захищали старшокласники Кошелівської, Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст. та Вацлавпільської гімназії.

Юні спортсмени нашої громади гідно виступили, ставши призерами та переможцями як у окремих видах змагань, так і загальнокомандному заліку.

За повідомленням відповідального за проведення спортивного заходу, директора Зеленополянського НВК Віктора Антонюка, змагання проводились із таких видів:

- метання гранати. У особистому заліку ІІІ місце виборов Анатолій Грицун (Кошелівська ЗОШ), командний залік – Кошелівська ЗОШ – І місце, Пулинська – ІІІ;

- стрільба. У командному заліку Пулинська ЗОШ посіла ІІІ місце;

- підтягування на перекладині. Андрій Боярчук (Кошелівська ЗОШ) виборов І місце, у Олександра Риданова та Дмитра Федчука (Пулинська ЗОШ) відповідно ІІ та ІІІ місця.

Загалом переможцем змагань стала команда Пулин, третіми були старшокласники Кошелівської школи, команда Вацлавпільської гімназії – на восьмому місці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь