Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання селищного голови Олександра Гаврилюка

Дата: 11.09.2020 15:46
Кількість переглядів: 758

Шановні спортсмени, аматори спорту, вчителі фізичної культури, тренери, ветерани галузі, шанувальники і уболівальники спорту!

 

Прийміть щирі вітання з Днем фізичної культури і спорту!

Фізична культура і спорт сьогодні є невід’ємною частиною сучасного способу життя, важливим чинником зміцнення здоров'я. Заняття фізкультурою та спортом гартують не лише тіло, а й дух людини. Без фізичного виховання та спорту, без пропаганди здорового способу життя неможливе здоров’я людей. Тому наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, а для цього – створити всі відповідні умови.

Всім, хто тримає високу планку спортивного іміджу нашої громади - повага і шана. Велика вдячність вчителям фізичної культури, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізичнозагартованої та здорової молоді!

Нехай для кожного жителя громади і фізкультура, і спорт будуть щоденними супутниками, принесуть радість і енергію, відчуття вічної молодості.

Зичу спортсменам високих здобутків та перемог, наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог! Нехай Ваш приклад буде поштовхом для розвитку фізкультури і спорту та взірцем для підростаючого покоління.

З повагою селищний голова Олександр Гаврилюк

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь