Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Громадські слухання Генеральних планів та планів зонування

Дата: 11.09.2020 15:41
Кількість переглядів: 922

Фото без опису 

Пулинська селищна рада повідомляє про закінчення проведення процедури громадських слухань Генеральних планів та планів зонування, а також розділу Охорони навколишнього природного середовища (звіт про стратегічну екологічну оцінку)  населених пунктів Пулини, Ягодинка, Буряківка та Веселе Пулинського району Житомирської області, яка проходить з 05.03.2020 року за адресою: вул. Незалежності, буд.13, смт Пулини Пулинського району Житомирської області. Процедура громадських обговорень відбудеться:

24.09.2020 р.  о 10 годині.

Генеральні плани та плани зонування території  населених пунктів Пулини, Ягодинка, Буряківка та Веселе Пулинського району Житомирської області розробляє ТОВ «КИЇВЗЕМСЕРВІС» на замовлення та відповідно до рішення Пулинської селищної ради  від 10.05.2018 р. №338. Детальна інформація надається у приміщені та на сайті Пулинської селищної ради. Пропозиції та зауваження для їх подальшого врахування приймаються у визначений термін  в журналі громадських слухань.

Процедура громадських обговорень буде проводитись з дотриманням вимог карантинних обмежень. 

За організацію розгляду пропозицій відповідальний відділ містобудування, архітектури, ЖКГ та земельних відносин Пулинської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь