Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та Дня незалежності України

Дата: 23.08.2020 15:15
Кількість переглядів: 753

Наш рідний край на щастя має право,

Бо не змінив в віках  традицій славних.

Тому здіймаєм гордо й величаво

Знамено Незалежності держави.

 

Відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора та Дня незалежності України. З метою вшанування захисників України всіх часів було покладено квіти до Монументу Слави, пам’ятного знака воїнам-інтернаціоналістам, до братської могили, могили Сергія Ковнацького та пам’ятника Тарасу Шевченку.

Біля центрального входу Центру культури і дозвілля, де височіє державний прапор України, зібралися представники влади, установ та організацій і громадськості пулинщини. Захід розпочався із підняття Державного Прапора України.

Із сьогоднішнім святом та наступаючим Днем Незалежності України присутніх привітав Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк. Він також відзначив  Почесними грамотами селищної ради учасника АТО Олександра Опанащука, заслуженого вчителя України Леоніда Фесенка та ученицю школи мистецтв Софію Лонську.

Хвилиною мовчання вшанували всіх, хто віддав життя за незалежність України.

Керівництво регіональної спілки ветеранів АТО вручили відзнаки та грамоти учасникам АТО, волонтерам та керівникам громад і старостатів, які підтримують діяльність спілки та учасників АТО/ООС.

Із шаною і повагою привітали на святі Якова Романчука, який занесений до галереї «Почесних громадян Пулинського району».

Працівники та аматори Центру культури і дозвілля подарували присутнім святковий букет із музичних номерів, присвячених Україні.

Бібліотека Пулинської селищної ради запрошує всіх відвідати   тематичну книжкову виставку, яка присвячена Дню Незалежності України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь